Paulownia pentru Romania

"Paulownia pentru Romania" este o carte cu adevarat folositoare celor care vor, intr-un timp mai mult sa mai putin apropiat, sa intreprinda o afacare din aceasta plantatie, cat si pentru cei care vor doar sa exploateze in scop ornamental acesti arbori.
Recomandam cartea de fata tuturor celor interesati de posibilitatea infiintarii plantatiei, spre a-i dirija in drumul lor spre o plantatie de succes.
O parte din cuprinsul cartii "Paulownia pentru Romania" este inscriptionat pe coperta cartii, insa acesta nu se rezuma doar la randurile de inceput.
Marturisim faptul ca "Paulownia pentru Romania" este cheia succesului in afacerea dumneavoastra de profil, deoarece este scrisa de oameni care au oferit in aceasta carte raspunsurile intrebarilor referitoare la tot ceea ce inseamna Paulownia, intrebari pe care ei si le-au adresat la inceputurile lor in industrie.
Pretul cartii de fata este de 26 Ron. 
Cartea in format electronic (CD) costa doar 16,5 lei.
Cartea cuprinde 130 de pagini cu descrieri pertinente, exacte si de inteles, asociate cu imagini graitoare care intregesc logica. A fost terminata in 4 luni de zile, informatiile aduse in literatura de specialitate din Romania, fiind "culese"de pe 4 continente.
Garantam faptul ca aceasta care raspunde tuturor intrebarilor dvs. cu privire la Paulownia.
Comanda o puteti face la nr de telefon: 0749312345, email cosmingabrielh@yahoo.ro sau la paulownia_in_romania@yahoo.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu