duminică, 17 februarie 2013

Seminte de paulownia


Chiar daca de ceva timp nu mai putem asigura distributia de paulownia, dumneavoasta sunteti alaturi de noi incontinuare, lucru pe care avem ocazia sa il observam zilnic ca urmare a numeroaselor email-uri pe care le primim din partea cititorilor nostri. Ca urmare a acestui fapt ne simtim obligati sa va dam un sfat foarte important cu privire la achizitionarea semintelor de paulownia. Dupa cum probabil ati vazut, piata este plina de anunturi care va fac sa credeti ca paulownia este o joaca, intrucat costul foarte mic al semintelor pe care unii comerianti il au va pare demn de luat in ras. E bine sa stiti ca acei comercianti care va promit 1 Kg de seminte in schimubul sumei de 20-30 sau 40 de lei va vand seminte nehibride. Acest lucru inseamna ca semintele respective nu gasesc in tara noastra conditiile necesare germinarii ca urmare a climei nefavorabile. Semintele despre care vorbim sunt luate en-gros din China si sunt specifice climei respective. Foarte multe intrebari am primit pe baza acestui subiect, intrucat oamenii nu intelegeau de ce altii vand semintele cu 1 leu/bucata in timp ce altii au preturi de pana la 0,0008 lei/bucata.
Aveti foarte mare grija atunci cand achizitionati seminte de paulownia, intrucat excrocii despre care vorbim nu au nici un interes sa va semnaleze aceste lucruri, iar astfel riscati sa pierdeti bani, timp si incredere. Cumparati doar seminte HIBRID (modificate in laborator) care sunt rezistente climei din tara noastra.
P.S. Speram ca in cel mai scurt timp sa revenim pe piata si sa facem astfel concurenta excrocilor care au impanzit piata de paulownia din Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu